Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Politica de promovare a anunturilor si preturile

 

 

Daca atunci cand ati adaugat anuntul  ati ales Adaugare  Gratuita, nu uitati ca puteti oricand sa promovati unul sau mai multe din anunturile dumneavoastra intrand in Contul dumneavoastra:


1.Logare cont
2.Introducere adresa mail si parola  -  (aceleasi pe care le-ati utilizat la crearea si adaugarea anunturilor)
3.Contul meu.

In dreptul fiecarui anunt aveti posibilitatea de a Edita de a Suspenda si de a Promova anuntul.
 
 
Membrul sau clientul  poate accesa unul din pachetele de promovare a anunturilor de pe pagina www.mundomarket.ro puse la dispozitie de MUNDO MARKET ONLINE.
 
 
Pachetul va fi ales de utilizator prin completarea câmpurilor obligatorii necesare pentru crearea unui cont, reprezentând pachete specializate în funcție de oferta de promovare aleasă sau categoriile speciale de promovare.
 
Membrul are dreptul de a publica anunțuri, fără a beneficia de o politică de promovare a acestora, în mod gratuit. Valabilitatea anunțului este de 60 de zile începând cu data publicării lui.
 
MUNDO MARKET ONLINE are dreptul de a verifica, prealabil publicării anunțului furnizat de membru, dacă acesta îndeplinește condițiile prevăzute în prezentele T&C.
 
MUNDO MARKET ONLINE va elimina imediat orice anunt de pe site-ul web fara a returna bani platiti pe promovarea anuntului ( se vor returna sub forma de credit cu care ve-ti putea promova alt anunt pe viitor sau acelasi anunt daca acesta a fost rectificat si respecta termenii si conditiile) și va putea suspenda accesul membrului la site-ul web dacă anunțul nu îndeplinește, oricare din următoarele condiții de conținut:
 
- membrul a mai publicat un anunț anterior pentru același produs
- anunțul are conținut jignitor sau calomnios
- anunțul nu este încadrat la categoria corespunzătoare produsului
- anunțul este fals, conține date cu caracter personal sau conține informații protejate de drepturi de proprietate intelectuală și membrul nu are consimțământul proprietarului de a utiliza aceste informații
- prețul produsului este unui neserios
 
Sunt interzise a fi publicate si MUNDO MARKET ONLINE poate sterge  fara a returna bani platiti pe promovare (se vor returna  sub forma de credit cu care ve-ti putea promova alt anunt pe viitor sau acelasi anunt daca acesta a fost rectificat si respecta termenii si conditiile),  iar membrul este răspunzător pentru daunele produse lui MUNDO MARKET ONLINE sau terților, anunțurile care privesc oricare din următoarele categorii de produse:
 
- alcool sau băuturi alcoolice, țigări sau produse din tutun
- droguri, substanțe narcotice sau orice astfel de substanțe
- obiecte si materiale cu caracter erotice sau obscene
- jocuri de noroc, tranzacții virtuale, servicii ghicitoare, clarvăzătoare, tarot si alte activitati similare
- produse obține ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni: furt, tâlhărie, înșelăciune, etc.
- arme si munitii letale/neletale care nu respecta dispozițiile prevăzute de Legea nr.295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.
- orice alte categorii de arme și muniții letale sau neletale, materiale explozibile, articole pirotehnice sau produse periculoase pentru sănătatea și viața umană
- cererea de bunuri sau servicii, cu excepția celor ce se încadrează în categoria locuri de munca
- activități sau oferte de locuri de muncă care implică o activitate de natură sexuală (masaj erotic, sex plătit, activități de videochat, orice alte activități asemănătoare)
- oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
- muzica, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor si proprietate intelectuală, produse contrafăcute sau replici ale unor produs originale
- animale pe cale de dispariție
- lucrări de diploma sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplome
- servicii de împrumut, amanet, credite sau camătă, cămătărie sau alte activități similare
- produse farmaceutice si medicamete cu excepția suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
- organe umane
- servicii de deblocare iCloud 
 
 
 
 Politica de promovare a anunțurilor și prețul
 
 
 
Prin accesarea site-ului membrul sau clientul se obligă să respecte politica de promovare a anunțurilor și prețurile practicate și să îndeplinească toate obligațiile și instrucțiunile prevăzute în secțiunile speciale ale site-ului expres destinate în acest sens.  
 
Anunțurile gratuite, denumite anunțuri simple, au o valabilitate de 60 zile și nu vor fi vizibile pe prima pagină și nici în categorie.
 
Anunțurile pentru care clientul achită tarifele aferente, denumite anunțuri promovate, vor fi vizibile pe prima pagina la Ofertele zilei și Anunțuri promovate.
 
Anunțurile promovate în categorie, vor fi mereu primele și se vor diferenția prin culoare galbenă.
 
Dupa expirarea perioadei de promovare, indiferent care, anuntul va ramane activ pe site inca 60 de zile ca anunt normal, dar va avea parte automat de o actualizare si va reveni primul din lista in categoria sa. 

Deci ve-ti avea parte de o dubla promovare la pretul de una.
 
 
 
Valabilitatea și tarifele pentru anunțurile promovate vor fi:
 
 
Ofertele Zilei
 
Daca alegeti acesta optiune de promovare trebuie sa stiti ca anunturile dumneavoastra vor fi cele mai vizibile de pe site deoarece vor aparea pe pagina principala in partea de sus si cu cele mai mari poze, deci veti vinde mai repede.
 
 
 
          Preturi:
 
-5 Zile: CARD:  4 Euro
              SMS:    5 Euro            

-10 Zile: CARD: 6 Euro
                  SMS:  7 Euro             

-20 Zile:  CARD: 8 Euro
                SMS:  10 Euro    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Promovare Prima Pagina
 
Alegand aceasta optiune  anunturile dumneavoastra vor aparea pe pagina principala a site-ului  in partea de jos sub cele de la ´´Oferta zilei´´ avand poze ceva mai mici, dar cu inscriptia ´´Promovat´´.
 
 
 
           Preturi:
 
-7 Zile: CARD:   4 Euro
                SMS:   5 Euro           

-15 Zile: CARD: 6 Euro
                SMS:   7 Euro
              
-30 Zile:  CARD:   8 Euro
                SMS:    10 Euro  
          
 
 
 
 
 
 
 
 
Promovare în Categorie
 
Daca alegeti aceasta optiune, anunturile dumneavoastra  vor aparea mereu primele in categoria lor si se vor deosebi prin culoarea galbena fata de anunturile normale.
 
 
            Preturi:
 
-10 Zile: CARD: 4 Euro
                SMS:   5 Euro            

-15 Zile: CARD: 5 Euro
                SMS:   6 Euro              

-30 Zile:   CARD: 6 Euro
                   SMS:   8 Euro                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suspendarea accesului
 
 
 
 
În caz de nerespectare a condiţiilor de utilizare MUNDO MARKET ONLINE poate fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să anuleze, să suspende sau să limiteze accesul dvs. la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut sau a anunturilor.
 
 
 
Echipa MUNDO MARKET ONLINE.