Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cautare: Pentru casa / Menaj

15520 oferte in total.

Judet:

Localitate:

Pret intre:


Tip vanzator:

Tip Oferta:

Optiuni avansate de cautare:

Rezultatele cautarii Dvs.:

26 oferte corespund criteriilor Dvs. de cautare.

Pagina: 1 2

Pagina urmatoare →

Spray curatat gratare Barbecue

Degresant produs in Italia, sub forma de spuma, inodor, nu contine soda caustica (300 ml). Eficient in principal pentru gratare (barbeque), a gratarelor aragazelor, se poate folosi si la curatarea cuptoarelor, suprafetelor de gatit (din ceramica, sticla etc), faiantei, oalelor, cratitilor, tigailor, suprafetelor din inox (ex: chiuvete), geamurilor, chiar si a celor de la cuptoare sau seminee, dusuri,etc. Actioneaza eficient in cuptoare neincalzite (la rece), fiind inodor, nu lasa miros dupa folosire. Se pulverizeaza produsul de la o distanta de 15 cm pe suprafata de curatat lasand sa actioneze 20 de minute. Se indeparteaza rezidurile cu o carpa umeda, se usuca cu o carpa pana la uscare. Dacă e necesar, repetaţi operaţiunea. Pret, 11 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

2 Euro

Clor 40 pastile cu aroma de fructe de padure

Clor produs in Italia, sub forma de pastile efervescente (40 de tablete, varianta de 120 sau 160 de grame), echivalentul a 5 litri de lichid concentrat, eficient ca inalbitor, dezinfectant, usor de transportat si depozitat. Eficient in masina de spalat, toaleta, prespalare, dezinfectarea si curatarea tuturor suprafetelor, cu parfum de fructe de padure. Nu deteriorizeaza tesaturile. Se poate folosi si pe alte culori, galben, verde, roz. Se dizolva foarte repede in apa. Dupa utilizare se clateste cu apa. Redus miros de clor. Indeparteaza usor petele dificile. Eficient ca inalbitor. Efervescent. Curata si dezinfecteaza. Spalarea la mana si scoaterea petelor dificile a lucrurilor albe: dizolvați 2 pastile în 5 litri de apa, introduceti articolul care urmeaza a fi tratat, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care spalati-l în mod normal. Masina de spalat - lucruri albe: puneti 1 pastila in sertar impreuna cu detergentul. Se poate folosi atat pentru programele cu apa rece cat si cu apa calda. Vasul de WC: introduceti 1 pastila in vasul wc-ului, lasati sa actioneze 5 minute, dupa care se trage apa. Baie/bucatarie/faianta/gresie: dizolvati 2 pastile in 5 litri de apa, curatati cu o carpa umezita in lichid, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care clatiti din abundenta. Pret, 12,5 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

3 Euro

Spray curatat aragaz Forno

Degresant produs in Italia, sub forma de spuma, inodor, nu contine soda caustica (300 ml). Eficient pentru curatarea cuptoarelor, suprafetelor de gatit (din ceramica, sticla etc), faiantei, oalelor, cratitilor, tigailor, suprafetelor din inox (ex:chiuvete), geamurilor, chiar si a celor de la cuptoare sau seminee, dusuri,etc. Actioneaza eficient in cuptoare neincalzite (la rece), fiind inodor nu lasa miros dupa folosire. Se agita bine inainte si se pulverizeaza spuma pe suprafata dorita de la o distanta de 15 centimetri. Se lasa sa actioneze circa 20 minute, dupa care se indeparteaza cu o carpa umeda, se usuca si în final se lustruieste suprafata curatata. Daca e necesar, repetati operatiunea. In cazul in care detineti cuptor cu ventilatie, nu pulverizati produsul pe ventilator. Nu se foloseste pentru suprafete din plastic si aluminiu. Pret, 11 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

2 Euro

Clor 40 pastile cu aroma de menta

Clor produs in Italia, sub forma de pastile efervescente (40 de tablete, varianta de 120 sau 160 de grame), echivalentul a 5 litri de lichid concentrat, eficient ca inalbitor, dezinfectant, usor de transportat si depozitat. Eficient in masina de spalat, toaleta, prespalare, dezinfectarea si curatarea tuturor suprafetelor, cu parfum de menta. Nu deteriorizeaza tesaturile. Se poate folosi si pe alte culori, galben, verde, roz. Se dizolva foarte repede in apa. Dupa utilizare se clateste cu apa. Redus miros de clor. Indeparteaza usor petele dificile. Eficient ca inalbitor. Efervescent. Curata si dezinfecteaza. Spalarea la mana si scoaterea petelor dificile a lucrurilor albe: dizolvați 2 pastile în 5 litri de apa, introduceti articolul care urmeaza a fi tratat, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care spalati-l în mod normal. Masina de spalat - lucruri albe: puneti 1 pastila in sertar impreuna cu detergentul. Se poate folosi atat pentru programele cu apa rece cat si cu apa calda. Vasul de WC: introduceti 1 pastila in vasul wc-ului, lasati sa actioneze 5 minute, dupa care se trage apa. Baie/bucatarie/faianta/gresie: dizolvati 2 pastile in 5 litri de apa, curatati cu o carpa umezita in lichid, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care clatiti din abundenta. Pret, 12,5 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

3 Euro

Clor 40 pastile cu aroma de lamaie

Clor produs in Italia, sub forma de pastile efervescente (40 de tablete, varianta de 120 sau 160 de grame) cu aroma de lamaie, echivalentul a 5 litri de lichid concentrat, eficient ca inalbitor, dezinfectant, usor de transportat si depozitat. Eficient in masina de spalat, toaleta, prespalare, dezinfectarea si curatarea tuturor suprafetelor. Nu deteriorizeaza tesaturile. Se poate folosi si pe alte culori, galben, verde, roz. Se dizolva foarte repede in apa. Dupa utilizare se clateste cu apa. Redus miros de clor. Indeparteaza usor petele dificile. Eficient ca inalbitor. Efervescent. Curata si dezinfecteaza. Spalarea la mana si scoaterea petelor dificile a lucrurilor albe: dizolvați 2 pastile în 5 litri de apa, introduceti articolul care urmeaza a fi tratat, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care spalati-l în mod normal. Masina de spalat - lucruri albe: puneti 1 pastila in sertar impreuna cu detergentul. Se poate folosi atat pentru programele cu apa rece cat si cu apa calda. Vasul de WC: introduceti 1 pastila in vasul wc-ului, lasati sa actioneze 5 minute, dupa care se trage apa. Baie/bucatarie/faianta/gresie: dizolvati 2 pastile in 5 litri de apa, curatati cu o carpa umezita in lichid, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care clatiti din abundenta. Pret, 12,5 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

3 Euro

Spray contra intepaturi de tantari Miniroll-on

Miniroll-on, fabricat in Italia, este un produs creat special pentru a calma senzatia de prurit dupa intepatura de tantar. Nu este toxic, deoarece nu contine amoniac, cu efect rapid, datorat concentratiei ridicate de aloe vera si musetel. Este testat dermatologic. Dimensiunea redusa ofera avantajul de a-l avea tot timpul la indemana, in poseta, rucsac, buzunar. Pret, 9 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

2 Euro

Spray contra intepaturi de viespi Miniroll-on

Miniroll-on, fabricat in Italia, este un produs creat special pentru a calma senzatia de usturime dupa intepatura de viespe. Nu este toxic, deoarece nu contine amoniac, cu efect rapid, datorat concentratiei ridicate de aloe vera si musetel. Este testat dermatologic. Dimensiunea redusa ofera avantajul de a-l avea tot timpul la indemana, in poseta, rucsac, buzunar. Pret, 9 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 30.04.2018

2 Euro

Odorizant toaleta cu aroma de vanilie

Spray inovativ fabricat in Italia, produs dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, eficient in impiedicarea raspandirii in toalete, a mirosurilor neplacut. Pulverizarea in vasul de toaleta, formeaza o bariera intre acesta si ambient, lasand incaperea parfumata pentru mult timp. Este ideal pentru baile fara ferestre si are un placut parfum de vanilie. Puteti sa-l purtati si in geanta dumneavoastra pentru a-l folosit in toaletele publice. Pret 17 Lei Livram oriunde in tara prin Fan Courier sau Posta Romana. Relatii si comenzi la 0724123213

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

3 Euro

Odorizant toaleta cu aroma de menta

Odorizant inovativ produs in Italia, fabricat dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, eficient in impiedicarea raspandirii in bai, a mirosului neplacut. Pulverizarea in vasul de WC, formeaza o bariera intre acesta si ambient, lasand incaperea parfumata pentru mult timp. Ideal pentru baile fara ferestre, are un placut parfum de menta. Puteti sa-l purtati in geanta dumneavoastra pentru a-l folosit in toaletele publice. Pret 17 Lei Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier. Relatii si comenzi la 0724123213

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

3 Euro

Tablete anticalcar toalete

Smapu wc produs in Italia, este o tableta speciala pentru vasul de WC, in doua straturi, alb si albastru cu o noua formula si o tripla actiune care curata, neutralizeaza mirosurile neplacute și dizolva calcarul. Smapu wc are o mare putere de dizolvare a calcarului si un placut parfum de menta. Utilizarea lui Smapu wc e foarte simpla fiind suficient introducerea tabletei in apa si lasata sa actioneze timp de 20 de minute. In caz de foarte mult calcar, se mai pot folosi alte doua teblete. Este suficient doar sa se traga apa după timpul de actionare. Cutia contine 10 tablete de 25 grame. Pret, 12,5 Lei Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

3 Euro

Clor 40 pastile cu aroma de lavanda

Clor produs in Italia, sub forma de pastile efervescente (40 de tablete, varianta de 120 sau 160 de grame), echivalentul a 5 litri de lichid concentrat, eficient ca inalbitor, dezinfectant, usor de transportat si depozitat. Eficient in masina de spalat, toaleta, prespalare, dezinfectarea si curatarea tuturor suprafetelor, cu parfum de lavanda. Nu deteriorizeaza tesaturile. Se poate folosi si pe alte culori, galben, verde, roz. Se dizolva foarte repede in apa. Dupa utilizare se clateste cu apa. Redus miros de clor. Indeparteaza usor petele dificile. Eficient ca inalbitor. Efervescent. Curata si dezinfecteaza. Spalarea la mana si scoaterea petelor dificile a lucrurilor albe: dizolvați 2 pastile în 5 litri de apa, introduceti articolul care urmeaza a fi tratat, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care spalati-l în mod normal. Masina de spalat - lucruri albe: puneti 1 pastila in sertar impreuna cu detergentul. Se poate folosi atat pentru programele cu apa rece cat si cu apa calda. Vasul de WC: introduceti 1 pastila in vasul wc-ului, lasati sa actioneze 5 minute, dupa care se trage apa. Baie/bucatarie/faianta/gresie: dizolvati 2 pastile in 5 litri de apa, curatati cu o carpa umezita in lichid, lasati sa actioneze circa 5 minute, dupa care clatiti din abundenta. Pret, 12,5 Lei Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

2 Euro

Spray curatat pete textile, covoare, tapiterii

Spray produs in Italia, impotriva petelor, realizat prin tehnici moderne, este considerat cel mai eficient in indepartarea petelor, in special a celor de grasime, dupa metoda ”a secco”, fara a decolora tesaturile. In afara faptului ca poate fi folosit la pretratarea petelor pentru tesuturile lavabile, este indicat si pentru cele nelavabile, cum ar fi tapiterii, covoare, canapele, etc. Ideal pentru indepartarea petelor de inghetata, lapte, ulei, vin, fond de ten, ou, iarba, ciocolata. Folosiți produsul in principal pe pata inca proaspata. Tamponati pata inainte de a pulveriza produsul cu o carpa uscata. Agitati bine spray-ul si pulverizati de la o distanta de 15 centimetri pana acoperiti pata in intregime. Lasati produsul sa se usuce cel puțin 10 minute. Periati praful uscat care se formeaza. Daca este necesar, repetati operatiunea. Nu e recomandat pentru articole din piele, piele intoarsa, matase, tesaturi cauciucate. Daca aveti dubii asupra texturii sau culorii materialului, incercati produsul pe o suprafata ascunsa. Dupa finalizarea tratamentului, spalati articolul daca acesta este lavabil. Daca-l folositi timp indelungat este necesara aerisirea camerei. Contine 150 ml. Pret, 11 Lei. Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

2 Euro

Scobitori din material plastic Stuzzys

Scobitori inovative produse in Italia, confectionate din material igienic. Nu se rup intre dinti. Nu absorb saliva. Ideale pentru indepartarea tuturor resturilor dintre dinti. Au dubla functionalitate: una dintre extremitati este prevazuta cu o lama rotunjita si flexibila, astfel incat gingia nu are de suferit, ideala pentru indepartarea pietrei si a principiilor care formeaza tartrul, oferind posibilitatea de acces chiar si la ultimii molari, cealalta extremitate este prevazuta cu o periuta care da posibilitatea de a indeparta si cele mai mici particule de resturi si de a curata foarte bine spatiile interdentare, oferind o igiena dentara perfecta. Contine 150 de bucati. Pret, 9 Lei Livram oriunde in tara prin Posta Romana sau Fan Courier.

Slobozia, Ialomița Ultima actualizare: 29.04.2018

2 Euro

lemne de foc

vand lemn de foc esenta tare sau moale. pretul difera in functie de cantitate si calitatea lemnului. ofer transport gratuit. pentru orice detaliu, sunati la 0763617523 sau 0755700838

Iași, Iași Ultima actualizare: 15.12.2016

50 Euro

Hartie igienica Deink

Hartia igienica Deink este un produs multi-strat, rezistent si puternic absorbant. Hartia fiind rezistenta si absorbanta, poate fi folosita in diverse medii de lucru, este ideal pentru locurile in care este un consum foarte mare. Accesati http://www.sanito.ro/hartie-igienica-deink pentru mai multe detalii despre produsele profesionale Sanito. Caracteristici hartie igienica Deink: - 125 metri lungime; - hartie gofrata, cu 2 straturi; - 19 cm diametru; - produsul se vinde la bax; - ambalare: 12 role/bax.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 08.07.2016

4 Euro

Prosoape hartie pliate V fold 25mm x 21mm 160 buc./pachet

Prosoapele pliate din hartie V fold 25mm x 21 mm sunt rezistente si au o mare capacitate de absorbtie a apei. Un singur servetel este de ajuns pentru uscarea mainilor. Foarte buna capacitate de absorbtie: o eficienta uscare a mainilor. Accesati http://www.sanito.ro/prosoape-hartie pentru mai multe detalii despre produsele profesionale Sanito. Caracteristici prosoape pliate hartie: - 100% celuloza; - Culoare: ultra-albe; - laminate; - 2 straturi; - 160 buc/pachet, 20 pachete/bax; - produsul se vinde la bax. http://www.emag.ro/prosoape-hartie-pliate-v-fold-25mm-x-21mm-160-buc-pachet-san049/pd/DBJKD2BBM/

Municipiul București, București Ultima actualizare: 07.07.2016

1 Euro

Prosoape hartie pliate extra albe V fold 25 mm x 23 mm

Prosoapele din hartie Sanito V fold 25 mm x 23 mm sunt rezistente si au o mare capacitate de absorbtie. Un singur servetel este de ajuns pentru uscarea eficienta a mainilor. Accesati http://www.sanito.ro/prosoape-hartie-pliate/prosoape-hartie-2-straturi-ultra-albe pentru mai multe detalii despre produsele profesionale Sanito. Caracteristici prosoape hartie: - Ultra albe, laminate; - Realizate din celuloza 100%; - 2 straturi; - 160 buc/pachet, 20 pachete/bax; - produsul se vinde la bax. http://www.emag.ro/prosoape-hartie-pliate-v-fold-25mm-x-23mm-extra-albe-2-straturi-laminate-160-buc-pachet-20-pachete-bax-660100/pd/DHC1ZYBBM/

Municipiul București, București Ultima actualizare: 06.07.2016

9 Euro

Sapunuri lichide Tork si economic

Sapunurile lichide curata in mod eficient pielea, sunt placut parfumate si ofera un plus de hidratare pielii. Au arome placute si o textura fina. La Sanito Distribution gasiti o gama larga de dozatoare de sapun lichid de calitate superioara, potrivite pentru baia afacerii dvs. De asemenea, varietatea de sapun lichid din care puteti alege este foarte mare, de la cel mai ieftin la cel de marca recunoscuta mondial. Accesati pagina noastra de Dozatoare si sapunuri lichide http://www.sanito.ro/sapun-lichid si convingeti-va de calitatea produselor noastre.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 05.07.2016

2 Euro

soda de rufe

Soda de rufe sau soda calcinata este un detergent ecologic. Contine: carbonat de sodiu. Atentie, nu confundati cu soda caustica care este deosebit de periculoasa! Soda de rufe este un praf de culoare alba cu care puteti curata aproape intreaga casa: gresie, faianta, obiecte sanitare, aragaz, rufe. Daca adaugati 1 lingura de soda de rufe la detergentul pe care il folositi la spalarea rufelor cu masina de spalat, veti creste puterea acestuia de spalare. Soda poate fi folosita la rufe albe sau colorate. Soda de rufe se pastreaza in recipiente bine inchise, in aer absoarbe apa ( este higroscop ) si bioxidul de carbon. Are o reactie intens efervescenta (cu formare de bioxid de carbon) cu acizii tari, ex.: otetul. De accea se va folosi in compartimentul de balsam( pentru masina de spalat) cca 100ml otet alb. Rufele uscate nu vor mai mirosi a otet, doar a curat! Utilizari: Spalatul rufelor: Pentru cresterea eficientei detrgentului: puneti 1-2 linguri de soda de rufe in compartimentul pentru detergent al masinii de spalat (in plus fata de detergentul pe care il folositi in mod obsinuit). Soda de rufe va ajuta sa folositi o cantitate mai mica de detergent atunci cand spalati rufele, deoarece scade duritatea apei. Rufe murdare sau patate: Soda de rufe inlatura petele de vin, grasime si de asemenea inalbeste rufele albe, de aceea este recomandat sa puneti la inmuiat rufele patate sau foarte murdare in apa calda in care ati pus 1-2 linguri de soda de rufe. Detergent universal pentru cada de baie, chiuveta, robinete din inox: amestecati o lingura de soda de rufe cu 1 litru de apa, stergeti cu o carpa cada de baie, chiuveta, robinete din inox, aragazul, mobila din bucatarie. Pentru spalarea WC, amestecati ½ pahar de soda de rufe cu o galeata de apa fierbinte, turnati si lasati sa actioneze 15 minute, dupa care trageti apa.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 22.06.2016

2 Euro

soda caustica perle

Vand soda caustica perle de cea mai pare puritate. Recomandata pentru fabricarea sapunurilor naturale, provenienta Franta, predare personala in Bucuresti, cantitate minima comandata 1kg. Pretul este de 15 lei kg Puritate: 99,7%. Cea mai mare puritate. Formula chimica: NaOH 99,7% Nr.crt Indicator U.M. CONDITII DE ADMISIBILITATE 1. Aspect - perle / granule forma sferica 2. Culoare - alba 3. Continut hidroxid de sodiu % min. 99,7% 4. Continut clorura de sodiu ppm. max. 200 5. Continut carbonat de sodiu % max. 0,22 6. Continut Fe2O3 ppm. max. 60 7. Continut nichel ppm. max. 2,5 UTILIZARI 1. In industria chimica la fabricarea sapunurilor naturale, detergentilor, pesticidelor, ingrasamintelor, agentilor de inalbire. 2. In industria petrochimica la rafinarea produselor petroliere. 3. La regenerarea cauciucului. 4. In industria uleiurilor si unsorilor pentru purificarea acestora de acizii grasii liberi. 5. In industria zaharului. 6. Pentru uz casnic - desfundarea tevilor.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 22.06.2016

3 Euro

Detergenti profesionali de vase, pardoseala, geam, mobila, detartrant

Sanito iti ofera intreaga gama de produse de curatenie si igienizare pentru firma ta. Compozitii complexe, concentrate, igienizante pentru curatenie: Detartranti: http://www.sanito.ro/detartrant Detergenti de vase: http://www.sanito.ro/detergent-vase Detergenti pardoseala: http://www.sanito.ro/detergent-pardoseala Detergenti geamuri: http://www.sanito.ro/detergenti-geamuri Detergenti mobila: http://www.sanito.ro/detergenti-mobila

Municipiul București, București Ultima actualizare: 17.06.2016

1 Euro

Spalatorie de covoare Waldmaster- Preluare si livrare de la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Waldmaster Sistem este un furnizor specializat in servicii profesioanale de curatatorie covoare cu livrare la domiciliu. Pentru curatarea grijulie, dar in profunzime a covoarelor, Waldmaster utilizeaza tehnologie profesionala germana, automatizata si eficienta, pregatita sa readuca la viata orice tip de covor. Spalarea covorului se realizeaza cu ajutorul unor perii automatizate ce curata in profunzime pastrand calitatea tesaturii si prospetimea culorilor. Solutiile folosite sunt ecologice si sunt pulverizate automat in timpul procesului de curatare, spalarea efectuandu-se pe baza de apa, fiind vorba de o spalare profunda si nu de o curatare chimica.Cand covorul incepe sa straluceasca de curatenie, acesta trece la o alta etapa foarte importanta in procesul de curatare - clatire si uscare prin centrifugare. Intregul proces dureaza 48 de ore, la un pret fix de 9 ron/mp. Calculator pret pe site-ul www.spalam-covoare.ro sau www.waldmaster.ro - tel. 031 40 40 404/ 0733988837

Popești Leordeni, Ilfov Ultima actualizare: 01.12.2015

9 Euro

Butoaie din lemn

Producem butoaie din lemn 3- 600 L din lemn de Stejar , Salcam si dud ! Butoaie din lemn de Stejar pentru vin ! Butoaie din lemn de Salcam si Dud pentru tuica , palinca etc ! Butoaiele noastre sunt prelucrate din lemn de diverse esente tari – stejar, salcam si, dud – uscat natural minim 2 ani.

Dârmănești, Argeș Ultima actualizare: 05.09.2015

20 Euro

Cutie pentru depozitare de pantofi - 12 buc.

PROMOTIE!! Cutie pentru depozitare de pantofi - 12 buc. Acum In loc de 45 ron, pretul este de numai 39 ron. In limita stocului disponibil! Transport: Prin Posta Romana: 12 ron Prin Priori Post: 16 ron Prin Fan Curier: 25 Ron Comenzile de valoare peste 120 de Ron Beneficiaza transport gratuit!

Sfântu Gheorghe, Covasna Ultima actualizare: 11.06.2015

7 Euro