Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cautare: Pentru casa / Amenajari interioare si exterioare

15520 oferte in total.

Judet:

Localitate:

Pret intre:


Tip vanzator:

Tip Oferta:

Optiuni avansate de cautare:

Rezultatele cautarii Dvs.:

425 oferte corespund criteriilor Dvs. de cautare.

Pagina: 1 2 3 4 ...

Pagina urmatoare →

Lac Colorat cu Bait pentru Lemn EMEX WX

Lacul Colorat pentru Lemn (Lazura) EMEX WX este un lac transparent, de folosire extinsa, profesional, monocomponent, colorat in masa, pe baza de rasini sintetice, pigmenti transparenti, aditivi si solventi speciali. Se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, putere de penetrare, aspect semi transparent, rezistenta deosebita la uzura si UV, buna etalare, luciu, etc. Are performante de pelicula foarte bune, si se aplica foarte usor. Este folosit in sisteme de protectie si decorare a suprafetelor din lemn, atat in conditii de interior, cat si, mai ales, in conditii de exterior. Ca aspect, este similar unui bait pentru lemn, lacuit, dar cu performante net superioare. Este un produs de calitate profesionala, cu caracteristici excelente, atat de produs cat si de pelicula. Durata de viata, in conditii corecte de exploatare, este de 7 - 10 ani, timp in care este posibila doar o usoara matuire in cazul expunerii repetate la variatii de temperatura sau UV. Se fabrica intr-o gama larga de nuante semi transparente. Caracteristici principale: - Aderenta mare la suport; - Aplicare usoara; - Putere de acoperire; - Proprietati anticarie; - Etalare buna; - Aspect semitransparent, nuantat; - Duritate buna; - Putere de penetrare; - Rezistenta la uzura si intemperii.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

GRUND ANTICOROZIV TERMOREZISTENT EMEX HTP-700

Grundul Termorezistent Siliconic Emex HTP-700 este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala se realizeaza prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 200°C. Caracteristici principale: - Aderenta mare la suporturi metalice; - Etalare buna; - Aplicare usoara; - Aspect metalizat sau mat; - Putere de acoperire foarte buna; - Durabilitate mare; - Duritate optima; - Uscare la temperatura; - Rezistenta la temperaturi de peste 700°C.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX

Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional, monocomponent,cu uscare la aer sau la cuptor, pe baza de rasini alchidice medii, rasini melamino - formaldehidice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, pasta de aluminiu, extenderi, aditivi si solventi organici, cu rezistenta mare si aderenta excelenta la suport, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice expuse in medii agresive. Culori de baza: rosu, gri, galben, negru. Caracteristici principale: - Aderenta superioara la suport; - Putere mare de acoperire; - Aplicare usoara; - Etalare buna; - Duritate buna; - Aspect mat; - Timp scurt de uscare; - Rezistenta la intemperii, saruri, medii alcaline si acide, apa; - Rezistenta mare la hidrocarburi, agenti corozivi, uleiuri minerale .

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv Alchido - Stirenic EMEX

Grundul Anticoroziv Alchido Stirenic EMEX - produs de noua generatie, pe baza de rasina alchidica modificata in stiren, monocomponent, profesional, utilizat pentru protectia suporturilor din metal, situate la interior sau la exterior, expuse la agenti corozivi, chimici sau de mediu. In formularea acestui grund anticoroziv se regasesc inhibitori de coroziune, si agenti de protectie anticoroziva de ultima generatie, lipsiti de saruri de plumb sau crom. Utilizat ca protectie anticoroziva pentru suprafete din metal sau tabla (inclusiv tabla zincata, caz in care se folosesc promotori de adeziune), este caracterizat prin rezistenta ridicata fata de actiunea factorilor generatori de coroziune, aderenta ridicata la suporturi metalice, buna rezistenta la diversi factori agresivi, si stabilitate in timp. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru sau alte nuante RAL standard, la cerere. Caracteristici principale: - Aderenta superioara; - Putere mare de acoperire; - Duritate mare; - Durabilitate; - Rezistenta mare la intemperii; - Rezistenta mare la factori chimici; - Rezistenta excelenta la uzura; - Inhiba aparitia ruginii noi; - Protectie anticoroziva avansata; - Rezistenta la medii acide sau alcaline.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX

Grundul Anticoroziv tip Auto EMEX este un produs profesional, monocomponent, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe, rasini melaminice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, pasta de aluminiu si solventi organici, cu rezistenta mare si aderenta foarte buna la suport, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice ale caroseriilor sau subansamblelor utilajelor. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru. Caracteristici principale: - Aderenta buna la suport; - Aplicare usoara; - Etalare buna; - Duritate buna; - Aspect mat; - Timp scurt de uscare; - Rezistenta mare la UV; - Putere mare de acoperire; - Rezistenta mare la agenti corozivi.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv Epoxy - Ester EMEX

Grundul Anticoroziv Epoxi-Ester EMEX este un produs de generatie noua, pe baza de rasina epoxidica modificata in esteri, monocomponent, profesional, utilizat pentru protectia suporturilor metalice, situate la interior sau la exterior, expuse la agenti corozivi, chimici sau datorati mediului. In compozitia acestui grund anticoroziv se regasesc inhibitori de coroziune, si agenti anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom. Desi utilizat cu precadere pe suprafete metalice feroase, datorita aderentei avansate, similara cu cea a grundurilor bicomponente, produsul se poate utiliza si pe aluminiu sau tabla zincata (adesea folosita la acoperis) atat noua cat si veche. O pregatire corecta a suportului, inaintea aplicarii, va asigura, atat pentru materialele feroase cat si pentru cele neferoase, ca aluminiu sau tabla galvanizata (de regula urmata de aplicarea unui Email Epoxi-Ester “Emex Esine”, cu care are o excelenta compatibilitate), o maxima aderenta si o capacitate superioara de protectie fata de orice factori cu actiune coroziva. Este nuantat in culori standard, specifice: rosu, gri, galben sau negru. Se poate colora si in alte nuante RAL standard, la cerere. Caracteristici principale: - Aderenta ridicata la suport; - Putere mare de acoperire; - Duritate mare; - Durabilitate; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la intemperii; - Rezistenta mare la ceata salina; - Rezistenta mare la medii agresive; - Rezistenta la temperatura de 200°C; - Protectie anticoroziva avansata.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv Poliesteric EMEX

Grundul Poliesteric Antirugina EMEX este un sistem de inalta calitate, de utilizare prioritar profesionala, impotriva aparitiei ruginii de suprafata sau de profunzime, folosit pentru protejarea suporturilor metalice sau neferoase (ex. inox), exploatate in zone expuse la actiunea unor factori chimici sau de mediu, ce pot declansa in mod sever fenomenul de coroziune. Dispune de o formulare in care se regasesc atat inhibitori activi de coroziune, cat si agenti anticorozivi, de ultima generatie, ce nu influenteaza sub nici o forma mediul, in mod direct sau indirect. Este un sistem bicomponent, alcatuit din:  Baza sistemului, realizata din rasina poliesterica saturata, aditivi, pigmenti, extenderi si agenti inhibitori de coroziune, si  Poliizocianat cu rol de intaritor. Ca agent de reticulare, actioneaza foarte eficient dar are un rol determinant si in realizarea parametrilor de performanta. Este ambalat separat, iar informatii detaliate se pot gasi in pagina dedicata. Nota: Intaritorul este absolut necesar la realizarea unui amestec functional. Nu este permisa eliminarea, inlocuirea sau alterarea sub orice forma a acestuia, existand riscul degradarii iremediabile a produsului. Grundul poliesteric prezinta o rezistenta remarcabila la actunea factorilor de coroziune, a hidrocarburilor sau a altor compusi chimici agresivi, a factorilor de mediu sau a variatiilor de temperatura. Culorile sunt cele standard: rosu, gri, galben sau negru. Caracteristici principale: - Putere mare de acoperire; - Capacitate de protectie; - Duritate mare; - Durabilitate extinsa; - Aderenta excelenta; - Inhiba aparitia ruginii noi; - Rezistenta mare la coroziune; - Rezistenta la factori de mediu; - Rezistenta la agenti chimici agresivi;

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX

Grundul Anticoroziv Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, plastifianti, solventi si aditivi specifici. Produsul, caracterizat prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimic ponderat agresive, acide sau alcaline, variatii de temperatura, rezistenta la apa, uzura si abraziune, intemperii, etc., este destinat pregatirii si protejarii impotriva coroziunii a suprafetelor metalice si asigurarii inaintea vopsirii cu Vopsea Clorcauciuc. Caracteristici principale: - Produs agrementat sanitar; - Putere mare de acoperire; - Aderenta ridicata la suport; - Aplicare si intretinere usoara; - Duritate foarte buna; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la intemperii, factori chimici.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX

Grundul Anticoroziv Poliuretanic EMEX este un produs bicomponent, profesional pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice, exploatate in medii corozive, atat la interior cat si la exterior. Grundul Poliuretanic se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la apa si intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc. Caracteristici principale: - Aderenta ridicata la suport; - Putere mare de acoperire; - Duritate mare; - Durabilitate; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la intemperii; - Rezistenta mare la hidrocarburi; - Rezistenta mare la medii alcaline; - Rezistenta mare la agenti corozivi.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX

Grundul Anticoroziv Epoxidic EMEX este un produs bicomponent, profesional pe baza de rasina epoxidica in solutie, pigmenti organici, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice, exploatate in medii de agresivitate mare, atat la interior cat si la exterior. Acest tip de grund se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc. Caracteristici principale: - Aderenta ridicata la suport; - Putere mare de acoperire; - Duritate mare; - Durabilitate; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la intemperii; - Rezistenta mare la hidrocarburi; - Rezistenta mare la medii alcaline; - Rezistenta mare la agenti corozivi.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Solutia Antimucegai de Sanitizare EMEX FORTE

Solutia de Sanitizare Antimucegai EMEX FORTE este un amestec concentrat de tiazolinone pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu micro alge, fungi, bacterii, drojdii si mucegaiuri, vizibile (in general sub forma de igrasie) sau nu, inaintea aplicarii de vopsele lavabile sau tencuieli decorative. Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar in profunzime zonele deja atacate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului acesteia. Caracteristici principale: - Aplicare usoara; - Timp de uscare redus; - Actioneaza si in profunzime; - Inhibitor pentru igrasie; - Actiune in timp mediu de contact; - Distruge contaminantii din substraturi; - Elimina predispozitia substratului la fungi; - Dezinfecteaza suprafetele afectate de mucegaiuri, alge, etc.; - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ

Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ este un produs plastifiat, gata de aplicare, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, , destinat netezirii suprafetelor neuniforme, umplerii gaurilor, rosturilor sau neuniformitatilor si fisurilor dintre si din placile de beton si, in general, corectarii defectelor suprafetelor de orice tip, inaintea acoperirii cu vopsele lavabile sau produse similare. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri, chiar vechi, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se recomanda folosirea in prealabil a Sanitizantului Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte mare la suport; - Timp de uscare redus; - Proprietati termoizolante; - Proprietati fono absorbante; - Pelicula flexibila; - Uscare la aer; - Colorabila in orice nuanta; - Rezistenta la medii alcaline; - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund de Amorsare Egalizare si Umplere Pori EMEX

Grundul de Amorsare Slefuibil EMEX este un produs profesional, hidrosolubil, pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, pentru pregatirea superioara a zidariilor si gleturilor, sau oricaror alte suprafete de baza minerala, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice. Produsul este foarte usor slefuibil, are aderenta mare la suport, putere de acoperire pentru vizualizarea defectelor si capacitate mare de umplere a porilor. Determina o reducere semnificativa a consumului de vopsea si egalizeaza perfect suprafata dupa slefuire. Caracteristici principale: - Aderenta foarte buna la suport; - Putere mare de umplere a porilor; - Asigura o slefuire uniforma; - Timp de uscare redus; - Reduce capacitatea de absorbtie; - Mareste aderenta vopselei la suport; - Reduce consumul de vopsea; - Pastreaza permeabilitatea suportului la aer; - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Amorsa de Perete Silicatica EMEX

Amorsa de Perete Silicatica EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare. Dupa uscare, produsul patrunde in profunzimea suportului, facand corp comun cu acesta si asigurand astfel o mare rezistenta a suprafetei. Este destinat pregatirii suprafetelor doar inaintea aplicarii de vopsele lavabile silicatice. Pentru indepartarea igrasiei sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte buna la suport; - Putere mare de umplere a porilor; - Rezistenta mare; - Difuzeaza in suport; - Hidrofobizeaza suportul; - Rezistenta buna la intemperii; - Rezistenta la medii alcaline; - Determina reducerea consumului de vopsea; - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Amorsa Siliconica de Perete EMEX

Amorsa Siliconica de Perete EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici, rasini siliconice si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare. Produsul are aderenta foarte mare la suport, elasticitate deosebita si proprietati de protectie impotriva fungilor, bacteriilor si mucegaiurilor. Este destinat pregatirii suprafetelor inaintea aplicarii de vopsele lavabile siliconice. Pentru indepartarea igrasiei sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte buna la suport; - Putere mare de umplere a porilor; - Elasticitate; - Aplicare usoara; - Timp de uscare redus; - Rezistenta buna la intemperii; - Rezistenta la medii alcaline; - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa. - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Amorsa de Perete Economica Acrilica NEOMATT ECO

Amorsa Acrilica Economica de Perete NEOMATT ECO este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice. Produsul are aderenta buna la suport, putere de penetrare a suportului si ajuta la reducerea consumului de vopsea. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, pe suportul ce urmeaza a fi acoperit, se va folosi in prealabil Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta buna la suport; - Capacitate de intindere; - Aplicare usoara; - Timp de uscare redus; - Reduce absorbtia suportului; - Permite permeabilitatea suportului la aer; - Determina reducerea consumului de vopsea; - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa. - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Amorsa Antimucegai de Perete EMEX

Amorsa Acrilica de Perete Antimucegai EMEX este un produs de dispersie hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor interioare sau exterioare, cu aderenta foarte mare la suport, avand in acelasi timp si proprietati de protectie impotriva fungilor, mucegaiurilor si bacteriilor, fiind un excelent suport pentru aplicarea vopselelor lavabile. Rolul acestei amorse este de a preveni aparitia igrasiei in general. Pentru indepartarea mucegaiurilor deja existente se poate folosi Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte buna la suport; - Putere mare de umplere a porilor; - Inhibitor pentru fungi si mucegaiuri; - Aplicare usoara; - Timp de uscare redus; - Rezistenta buna la intemperii; - Rezistenta la medii alcaline; - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa. - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Amorsa de Perete Acrilica EMEX

Amorsa Acrilica de Perete EMEX este un produs superior, de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice. Produsul are aderenta foarte mare la suport, putere mare de penetrare a suportului si reduce semnificativ consumul de vopsea. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, pe suportul ce urmeaza a fi acoperit, se va folosi in prealabil Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte buna la suport; - Putere mare de umplere a porilor; - Aplicare usoara; - Timp de uscare redus; - Rezistenta la medii alcaline; - Reduce absorbtia suportului; - Reduce consumul de vopsea; - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa; - Caracter nepoluant.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

DILUANT MARCAJ RUTIER EMEX ROUTE

Diluantul pentru Vopsele de Marcaj Rutier Emex Route este un produs special, cu o arie de aplicare determinata si limitata si utilizare industriala, realizat prin combinarea de solventi specializati, in proportii bine definite, in vederea obtinerii de rezultate de maxima eficienta. Utilizarea acestui diluant este limitata la reglarea vascozitatii vopselelor pentru marcaje stradale si eventual, la solventarea vopselelor clorcauciuc, doar la indrumarea producatorului. Are foarte mare eficacitate pentru solventare, insa va pastra nealterate toate proprietatile de pelicula ale vopselei, proprietati ce pot fi foarte usor alterate prin utilizarea de solventi nerecomandati, sau in proportii necorespunzatoare. Caracteristici principale: -Reactie imediata; -Consum optim; -Randament mare; -Timp mare de pastrare; -Eficient la solventare; -Pastreaza calitatile vopselei; -Permite curatare eficienta; -Compatibilitate pentru produse dedicate; -Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, plastifianti, pigmenti, aditivi specifici si solventi. Produsul, caracterizat prin aderenta exceptionala la suport, stabilitate si rezistenta deosebita in medii chimice ponderat agresive, alcaline sau acide, rezistenta la apa, variatii de temperatura, abraziune si uzura, etc., este destinat pregatirii suprafetelor din beton, ca piscine sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc. Caracteristici principale: - Duritate excelenta; - Produs agrementat sanitar; - Rezistenta mare la intemperii, factori chimici, frecare. - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Aplicare si intretinere usoara; - Rezistenta mare la abraziune; - Aderenta ridicata la suport; - Putere mare de acoperire; - Rezistenta excelenta la uzura.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund de Amorsare Poliuretanic EMEX

Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX (sau Amorsa Poliuretanica de Pardoseala) este un sistem bicomponent, de acoperire primara a suportului, pentru asigurarea bunei compatibilitati intre suprafetele cimentice, din beton sau similare, si stratul superior de vopsea poliuretanica de pardoseala. Sistemul, utilizat pentru suporturi din beton sau similare, inaintea intrebuintarii de vopsele sau/si pardoseli poliuretanice, este alcatuit din:  Rasina poliolica nesolventata, ca baza a sistemului, si aditivi specifici, si  Un poliizocianat alifatic, ca intaritor, ce are rolul de a initia si asigura polimerizarea sistemului. Datele tehnice si pretul sunt prezentate in pagina dedicata, iar livrarea se face in ambalaje separate. Nota: Folosirea intaritorului nu poate fi optionala. Nefolosirea acestuia se manifesta prin imposibilitatea uscarii peliculei. Folosirea necorespunzatoare, sau inlocuirea intaritorului recomandat, poate duce la nerealizarea parametrilor de performanta, sau chiar compromiterea lotului. Acest sistem de acoperire primara asigura o perfecta compatibilitate intre suprafata-suport si vopseaua poliuretanica aplicata. Are, de asemeni, si caracteristici superioare de pelicula, cum ar fi durabilitatea si rezistenta la imbatranire, buna aderenta la suport, rezistenta la variatii mari de temperatura, stabilitate in medii expuse la agenti chimici sau corozivi, rezistenta la hidrocarburi, la uzura, etc. Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX este transparent. Caracteristici principale: - Aderenta excelenta; - Asigura impermeabilizare; - Astupa porii din suport; - Are mare duritate; - Durabilitate ridicata; - Rezistenta la actiuni mecanice; - Rezistenta la agenti corozivi; - Rezistenta la medii chimice; - Compatibilitate cu vopsele poliuretanice.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Grund Epoxidic de Amorsare pentru Pardoseli EMEX

Grundul Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli EMEX, (numit si Amorsa Epoxidica) este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, si aditivi speciali, ce reticuleaza cu poliaminoamidele ca intaritor. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc. Este destinat pregatirii suprafetelor inaintea aplicarii de vopsele sau pardoseli epoxidice. Caracteristici principale: - Impermeabilizeaza suportul; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Aderenta ridicata la suport; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la medii acide sau alcaline. - Compatibilitate mare cu produse epoxidice sau poliuretanice.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL

Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este un produs, profesional, pe baza rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu izocianati ca intaritor Produsul se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la intemperii si UV, medii chimic moderat agresive, variatii mari de temperatura, trafic, etc., elasticitate si flexibilitate foarte mari, proprietati hidroizolante, etc. Acest tip de vopsea poliuretanica poate fi colorat intr-o gama variata de culori RAL. Caracteristici principale: - Aderenta ridicata la suport; - Elasticitate ridicata; - Etalare foarte buna; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la UV; - Rezistenta mare la intemperii; - Rezistenta mare la factori chimici, medii alcaline, hidrocarburi, agenti corozivi.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro

Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat

Lacul Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat este un produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la diversi factori agresivi. Produsul este bicomponent, reactia de polimerizare producandu-se la combinarea celor 2 componente:  - Rasina epoxidica aditivata, in solvent organic,  - Intaritor de tip poliaminoamidic in xylol 70%, pentru care veti gasi toate detaliile, privind pretul sau modul de ambalare, in pagina dedicata. Caracteristici principale: - aderenta mare; - etalare excelenta; - luciu superior; - rezistenta la coroziune; - durabilitate mare; - rezistenta la trafic si uzura; - sigileaza porii si previne macinarea; - rezistenta la apa si coroziune alcalina; - rezistent la temperatura: 100°C continuu; 120 °C discontinuu.

Jilava, Ilfov Ultima actualizare: 09.08.2019

1 Euro