Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cautare: Locuri de munca / Prelucrarea Lemnului

15520 oferte in total.

Judet:

Localitate:

Pret intre:


Tip Oferta:

Tipul contractului:

Nivel Cariera:

Optiuni avansate de cautare:

Rezultatele cautarii Dvs.:

8 oferte corespund criteriilor Dvs. de cautare.

Pagina: 1

Angajam montatori mobilier

Angajam Montatori Mobila BUCURESTI , cu experienta 3-5 ani. Se ofera conditii excelente de munca, contract de munca perioada nedeterminata, venituri lunare pana la 2500 lei. Responsabilitati: - Oferirea celor mai bune solutii tehnice privind asamblarea si montajul mobilierului si accesoriilor - Participare activa pentru gasirea solutiilor de imbunatatire a gradului de satisfactie a clientilor - Respectarea normelor privind activitatea de manipulare si montaj a produselor

Municipiul București, București Ultima actualizare: 04.10.2017

500 Euro

cautam tamplari executie si montaj

DESCRIEREA COMPANIEI 2 Work Labour Solutions recruteaza in vederea selectiei si angajarii pentru clientul sau, producator de mobila la comanda atat pentru locuinte, hoteluri cat si pentru birouri comerciale sau spatii comerciale cu punctul de lucru in Chiajna. RESPONSABILITATI: Efectuare masuratori si calculat cote; Intocmire schita la client - reprezinta un avantaj; Realizare mobilier din orice tip de material (lemn masiv, pal, mdf infoliat si vopsit) si montaj final, conform schitei si specificatiilor contractelor incheiate cu clientii; Incarcare, descarcare materii prime, material si produse finite. CERINTE: Calificare in domeniu: tamplar/ tamplar montator; Minim 3 ani experienta in tamplarie; Lucru cu orice tip de material: lemn masiv, pal, mdf infoliat; Atentie foarte buna la detalii; Relationarea facila cu clientii si ceilalti membrii din echipa; Detinere permis de conducere categoria B; Aptitudini de organizare . BENEFICII: Salariu motivant si bonusuri de performanta; Tichete de masa sau o masa calda pe zi; Asigurarea transportului din zona Militari pana la locul desfasurarii activitatii in comuna Chiajna; Oportunitatea de a realiza proiecte atipice si personalizate.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 20.10.2016

500 Euro

Muncitori industria lemnului

Angajam urgent muncitori calificati (ghilotinisti) si necalificati pentru firma din industria lemnului, zona Brasov. Trimiteti CV la email: recrutare[at]amakron.ro Tel. 0268/420820

Brașov, Brașov Ultima actualizare: 27.06.2016

1 Euro

Angajam tamplar lemn cu experienta

Salariu negociabil : 1700 - 2400 ron (in functie de experienta) Descrierea postului: • Poate si stie sa manuiasca unelte, masini si utilaje specifice productiei de mobilier; • Studiaza desenele si specificatiile, astfel incat sa poata determina materialele necesare, dimensiunile si procesul de montare; • Poate citi si intelege diagrame, schite si randari specifice, in vederea producerii si asamblarii mobilierului; • Taie si asambleaza materialele, conform schitelor; • Ofera cele mai bune solutii tehnice privind asamblarea si montajul mobilierului; are spirit de initiativa si este proactive (vine cu idei si solutii); • Poate detecta probleme si/sau repara utilajele de productie mobilier; • Supervizeaza oamenii din subordinea lui astfel incat acestia sa ii usureze munca, sa il ajute la cele necesare, in vederea livrarii rezultatului (mobilierului) in timp real. Telefon: 0762942795 .

Constanța, Constanța Ultima actualizare: 26.10.2015

1 Euro

Angajez Tamplar Calificat

Urgent, firma Bucuresti, sector 2, Str. Vergului nr.59 (vis-à-vis de spitalul Malaxa), angajeaza Tamplar CALIFICAT, numai persoane serioase. Detalii la tel. 0722.225.335.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 10.08.2015

1 Euro

Angajam vopsitor MDF - salariu competitiv + masina de serviciu

VOPSITOR si PREGATITOR cu experienta: MDF furniruit, MDF vopsit mat si lucios, lemn masiv, etc. Conditii: - serios, profesionist si cu simt de raspundere; - experienta - sa stie sa vopseasca si sa pregateasca MDF furniruit, MDF vopsit mat si lucios, lemn masiv; - detinerea unui permis de conducere este un plus. Oferim: - contract de munca; - masina de serviciu; - conditii bune de lucru; - decontarea transportului; - ore suplimentare; - salariu competitiv in functie de experienta si indemanare. Zona: Branistea, Titu, Contesti, Racari, Salcioara - jud. Dambovita + imprejurimi. Mai multe detalii la telefon.

Titu, Dâmbovița Ultima actualizare: 23.07.2015

1 Euro

Angajam Designer Mobilier / Inginer Proiectant Mobilier

S.C ALSON COM TRADING S.R.L angajeaza 1 x Inginer Proiectant/Designer mobilier la sediul principal din Bucuresti. Activitati principale: - proiectarea tehnologica de mobilier de interior si exterior; - intocmirea documentatiei tehnice necesare pentru executarea de prototipuri solicitate de beneficiar; - intocmirea de proiecte pentru produsele ce intra in fabricatie, pe repere si detalii de executie; - pregatirea descrierii si instructiunilor de utilizare; - pregatirea, conceptia, realizarea si urmarirea documentatiei complete pentru produsele ce urmeaza a fi fabricate in uzina si lansate apoi in productie. Cerinte: - studii superioare tehnice de specialitate (Facultatea de Industria Lemnului, specializare proiectarea mobilei/Facultatea de Design) - experienta in domeniu de minimum 6 luni; - cunostinte bune de operare PC ( AUTOCAD, COREL, OFFICE ). Beneficii: - salariu motivant; - bonus de performanta; - prime de vacanta.

Otopeni, Ilfov Ultima actualizare: 15.07.2015

400 Euro

Tamplar pal melaminat cu experienta

angajez persoane dinamice cu experienta in lucrarea si asamblarea de mobilier pal melaminat.Salariul se discuta la fata locului in functie de experienta pe care o aveti.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 26.02.2015

1,200 Euro