Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cautare: Locuri de munca / Industrie

15520 oferte in total.

Judet:

Localitate:

Pret intre:


Tip Oferta:

Tipul contractului:

Nivel Cariera:

Optiuni avansate de cautare:

Rezultatele cautarii Dvs.:

18 oferte corespund criteriilor Dvs. de cautare.

Pagina: 1

Tehnician Laborator- sectie cauciuc

Recrutam pentru partenerul nostru din Timisoara, Tehnician Laborator - sectie cauciuc Cerinte: Studii chimice(tehnician/laborant chimist); Experienta de lucru cu cauciuc min. 2 ani; Cunostinte interpretare grafice si desene tehnice; Cunostinte operare PC (microsoft Office); Cunostinte lb. engleza - nivel avansat, limba italiana constituie avantaj; Responsabilitati: Coordonarea productiei de cauciuc; Verificarea productiei de cauciuc; Controlul/verificarea retetelor pentru fabricarea cauciucului; Prelucrarea probelor specifice de laborator si interpretarea rezultatelor; Se ofera: Pachet salarial motivant; Transport; Tichete de masa; Al 13-lea salariu; Al 14-lea salariu; Asteptam CV-ul dumneavoastra pe adresa recrutare@amakron.com *Prin transmiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca.

Brașov, Brașov Ultima actualizare: 04.07.2018

1 Euro

SC angajeaza in Sibiu

SC selecteaza personal in vederea angajarii pentru zona Sibiu pentru postul de controlor calitate/sortator manual. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon: -0736 381 794 Va asteptam in echipa noastra!

Sibiu, Sibiu Ultima actualizare: 18.10.2016

1,408 Euro

Angajari Delphi

Compania CPS QUALITY angajeaza in fabrica DELPHI IASI: -controlori de calitate -sortatori manuali. Candidatul trebuie sa fie: -serios -dornic de afirmare Nu este obligatorie experienta. Se ofera pachet salarial motivant, mediu de lucru competitiv si sansa de afirmare. C.V.-urile se vor depune la adresa de e-mail: office.calitate@gmail.com Pentru informatii apelati la numarul de telefon: 0799010677

Iași, Iași Ultima actualizare: 05.10.2016

1 Euro

Angajam muncitori pentru Cehia/Slovacia

FABRICI DIN CEHIA SI SLOVACIA ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI!!!!INCEPERE CU DATA DE 14.08.16. SE OFERA: -castig lunar pana la 2900 lei(functie de numarul de ore lucrate) -contract de muncă cu normă întreagă pentru o perioadă nedeterminată, cu o perioadă de probă de trei luni; -scolarizare si calificare la locul de munca, -cazare gratuit; -transport din Oradea gratuit.- -se asigura translator limba romana -card de sanatate -card de acces in fabrica -echipament de lucru complet adevcvat Se cere: -apt de munca,rezistent la oboseala -indemanatic,dornic de a invata lucruri noi -respectarea programului si a normelor de lucru -fara cazier -studii minim 8 clase(avantaj scoala profesionala) INFORMATII :0755185796

Oradea, Bihor Ultima actualizare: 07.08.2016

2,900 Euro

angajam sudor in argon

Firma zona Pantelimon angajeaza sudor in argon cu experienta pentru confectii metalice inox. Conditii avantajoase, cerem si oferim seriozitate.

Pantelimon, Ilfov Ultima actualizare: 07.07.2016

1 Euro

Strungari

Angajam urgent strungari, cu calificare si experienta in domeniu, pentru fabrica de productie industriala din zona Brasov. Se ofera transport, salariu + bonuri de masa. Trimiteti CV pe email: recrutare[at]amakron.ro Tel. 0268/420820

Brașov, Brașov Ultima actualizare: 27.06.2016

1 Euro

Lacatusi mecanici

Angajam lacatusi mecanici. Cerinte: -calificare si experienta in domeniu -cunostinte desen tehnic -disponibilitate lucru pe schimburi Se ofera: -transport pentru zona Brasov -salariu+bonuri de masa Trimiteti CV la email: recrutare@amakron.ro Tel. 0268/420820

Brașov, Brașov Ultima actualizare: 22.06.2016

1 Euro

Tehnician de mentenanta pentru Franta

Description de poste - Electricité industrielle:connaissance des principes de base. => Motorisation triphasée , variation de vitesse.protection moteur. => Automatisme , relais , contacteur , temporisateur, etc.. - Mécanique: savoir remplacer des éléments mécaniques => roulement , motoréducteur , etc... - Entretien de matériel => graissage, vidange de pompe à vide, affûtage d'élément coupants. - Participer à la mise en place de petits matériels. - Pneumatique : connaissance de base un circuit pneumatique , vérin ,actionneur, distributeur. - La pratique de la soudure "TIG inox" sera nécessaire dans un 2ièm temps , via une formation. - Evolution vers de "l'assistance production" : dépannage machine selon capacité. - Travail en 2x7h30 et également le samedi. - Une habilitation* sera nécessaire en électricité. - La langue française* est nécessaire Apreciem si multumim tuturor aplicantilor, insa doar candidatii care indeplinesc criteriile specificate in anunt, vor fi contactati.

Buzău, Buzău Ultima actualizare: 31.05.2016

1,300 Euro

Personal confectii textile

Atelier productie confectii textile, zona Militari, LIDL-Moinesti, selectam personal pentru masina de cusut industriala (simpla, triplok, uberdeck) si calcatori interfazic/final, inclusiv pensionari, pentru productie in serie, piata interna si export. Se cere indemanare, atentie la detalii, competenta, responsabilitate, initiativa. Program full time/part time . Salariul este in acord colectiv progresiv. Alte detalii la interviu ( luni-miercuri-vineri 15:00-17:00).

Municipiul București, București Ultima actualizare: 25.05.2016

1 Euro

Cautam sudori in argon si lacatusi pentru instalatii si confectii metalice.

Angajam cu contract de munca, sudori in argon TIG-WIG si lacatusi pentru executia de instalatii si utilaje in general pentru industria alimentara, cu materiale din otel inoxidabil, din toate zonele tarii, pentru a munci atat in tara cat si in strainatate, cu program normal, in cadrul societatii cat si cu program de santier in tara si in strainatate. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la telefon 0722-161 169, sau sa trimita un mail la urmatoarea adresa: mficjro@gmail.com, unde vor primi mai multe detalii telefonic, sau vor fi contactate.

Cluj-Napoca, Cluj Ultima actualizare: 25.01.2016

1,500 Euro

Angajam Confectioner Tamplarie PVC

Angajam Confectioner Tamplarie PVC Salariu in functie de experienta Program de lucru: Luni-Vineri 8:00-17:30

Municipiul București, București Ultima actualizare: 25.01.2016

1 Euro

Angajam muncitor necalificat

Angajam muncitor necalificat Salariu 900 Lei Program de lucru 8:00-17:30 Ne puteti contacta telefonic sau pe email.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 25.01.2016

1 Euro

Loc de munca bine platit Mures

Angajam personal pentru o importanta companie din Bistrita. Conditii deosebite de munca si salarizare. Salarul va fi de minim 1500 net, adica in mana. Pentru cei din alte localitati asiguram cazarea gratis. Daca sunteti interesati astept un CV s-au un numar de telefon, pe acestv site si o sa va contactam.

Bistrița, Bistrița-Năsăud Ultima actualizare: 19.08.2015

400 Euro

Loc de munca bine platit Cluj

Angajam personal pentru o importanta companie din Bistrita. Conditii deosebite de munca si salarizare. Salarul va fi de minim 1500 net, adica in mana. Pentru cei din alte localitati asiguram cazarea gratis. Daca sunteti interesati astept un CV s-au un numar de telefon, pe acestv site si o sa va contactam.

Bistrița, Bistrița-Năsăud Ultima actualizare: 19.08.2015

400 Euro

anjazeaza

S.C. HELDA PARTS S.R.L. angajeaza: Descrierea postului: Identificarea de noi clienti si dezvoltarea relatiilor comerciale cu acestia prin consiliere; Coordonarea proceselor de vanzare cu actualii si potentialii clienti/colaboratori Intocmirea ofertelor, negocierea, incheierea si urmarirea derularii contractelor Cerintele postului: Cunostinte de operare pe calculator: Microsoft Office, Internet; Permis de conducere categoria B, fara cazier; Experienta in domeniul vanzarilor; Abilitati de vanzare, negociere si relationare; Abilitati mecanice si cunostinte tehnice constituie avantaj; Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderent in teren; Capacitate de adaptare si asimilare rapida; Bune abilitati de planificare; Compania ofera: Pachet salarial motivant; Mediu de lucru placut si dinamic, alaturi de o echipa tanara; Oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională. CV-URILE se trimit prin email la adresa heldaparts@gmail.com cu subiect”Evaluare personala” si trebuie sa fie insotit de o scurta descriere personala redactata cu proriile cuvinte. Asteptam email-urile in perioada 19.07.2015- 24.07.2015.

Baia Mare, Maramureș Ultima actualizare: 14.07.2015

1 Euro

tamplar maistru atelier lemn masiv

angajam tamplar maistru cu experienta pentru atelier usi si scari lemn.se ofera salariu bun.tel.0726301049

Municipiul București, București Ultima actualizare: 04.05.2015

1 Euro

Restaurant - loc de munca

URGENT angajam bucatar , femeie la vase (ajutor in bucatar) pentru restaurant din sectorul 2, experienta minim 10 ani in domeniul restaurantelor.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 18.12.2014

250 Euro

Restaurant - loc de munca

Femeie la vase (ajutor in bucatarie ) pentru restaurant din sectorul 2.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 17.12.2014

200 Euro