Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cautare: Hobby / Vanatoare

15376 oferte in total.

Judet:

Localitate:

Pret intre:


Tip Oferta:

Optiuni avansate de cautare:

Rezultatele cautarii Dvs.:

4 oferte corespund criteriilor Dvs. de cautare.

Pagina: 1

Ceas vanatoresc (Lup)

Ofer spre vanzare un frumos ceas vanatoresc, panoplie din paltin frezat mecanic ,dimensiune 41cm x 33 cm x 2,8cm .Sculptura pe fata 6 conuri de pin si un cap de lup . Mecanism ceas silentios , functioneaza cu o baterie de 1,5 V , punctele orare sunt realizate din varfuri ce cartus din timpul razboiului , slefuite , finisate si tratate sa nu oxideze . Mai sunt incastrate in panoplie 5 tuburi de cartus.Un ceas care isi merita din plin toti bani !!!! Pret 350 ron + transport curier .

Câmpulung Moldovenesc, Suceava Ultima actualizare: 08.09.2016

1 Euro

Ceas vanatoresc (Urs)

Ofer spre vanzare un frumos ceas vanatoresc, panoplie din paltin frezat mecanic ,dimensiune 41cm x 33 cm x 2,8cm .Sculptura pe fata 4 conuri de brad cu cetina si un cap de urs . Mecanism ceas silentios , functioneaza cu o baterie de 1,5 V , punctele orare sunt realizate din varfuri ce cartus din timpul razboiului , slefuite , finisate si tratate sa nu oxideze .Un ceas care isi merita din plin toti bani !!!! Pret 300 ron + transport curier .

Câmpulung Moldovenesc, Suceava Ultima actualizare: 08.09.2016

1 Euro

Ceas vanatoresc (Mistret)

Ofer spre vanzare un frumos ceas vanatoresc, panoplie din paltin frezat mecanic ,dimensiune 41cm x 33 cm x 2,8cm .Sculptura pe fata 4 conuri de pin si un cap de mistret . Mecanism ceas silentios , functioneaza cu o baterie de 1,5 V , punctele orare sunt realizate din varfuri ce cartus din timpul razboiului , slefuite , finisate si tratate sa nu oxideze . Mai sunt incastrate in panoplie 5 tuburi de cartus.Un ceas care isi merita din plin toti bani !!!! Pret 370 ron + transport curier.

Câmpulung Moldovenesc, Suceava Ultima actualizare: 08.09.2016

1 Euro

haine si accesorii vanatoare

Haine pentru vanatoare,pescuit,paintball si activitati in aer liber,la cel mai bun pret si de inalta calitate. ne gasiti la magazinul nostru din Bucuresti B-dul Iuliu Maniu nr 7,corp A,sc 2,parter,birou 8.(intrarea prin Vasile Milea). on-line pe www.lioncamo.ro (facebook: lion camo) sau la telefon:0799636422.

Municipiul București, București Ultima actualizare: 16.08.2016

499 Euro