Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cum imi maresc sansele de a vinde?

 

Buna.

 

Sansa  de a vinde mai repede sau ca anuntul tau sa fie mai vizibil  depinde de cateva lucruri importante. Din punctul nostru de vedere poate cel mai important este ca anuntul indiferent de categorie sau tip sa contina pe langa o descriere, si cateva poze recente,ale produsului.

Pe portalul nostru poti adauga un numar nelimitat de poze, de aceea recomandam adaugarea  mai multor poze, deoarece un anunt cu mai multe poze este mai bine clasat, si astfel  cresc sansele de a vinde.

Pentru a adauga o poza sau mai multe, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul ´´Adauga Anunt´´  dupa care click pe butonul ´´Browse´´.

Alt aspect important este descrierea si titlul anuntului.

Descrierea anuntului trebuie sa ofere cat mai multe informatii utile despre produsul anuntat, fara ca acestea sa fie scrise in totalitate cu litere de TIPAR.

Cat despre titlu, acesta trebuie sa fie cat mai scurt si sa descrie exact ceea ce oferiti.

 

Sansele se maresc considerabil daca alegeti una din Ofertele noastre de Promovare.

Pentru mai multe informatii despre politica de promovare si preturi va rugam sa accesati: ´´Politica de promovare a anunturilor si preturile´´.

 

Speram ca v-au fost de ajutor sfaturile noastre si va dorim   ´´Success´´

Daca aveti orice nelamurire, nu ezitati sa ne scrieti la adresa noastra de contact: contact@mundomarket.ro

 

Echipa MundoMarket.ro