Categorii de oferte

Auto Accesorii Piese Jante si Anvelope Auto Imobiliare Inchirieri Turism si Cazare Moto Nautica si ambarcatiuni Electronice Electrocasnice Mici Electrodomestice Afaceri si Servicii Sport Locuri de munca Pentru casa Moda si complemente Animale Hobby Diverse

Inscriere Newsletter

Numele Dvs.:

E-mailul Dvs.:

Cum adaug un anunt?

 

Buna.

 

Pentru a adauga un anunt pe portalul MundoMarket .ro, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe ´´Adauga Anunt´´, dupa care trebuie sa urmati pasii urmatori:

 

1. Categoria si subcategoria

Alegeti Categoria si Subcategoria cea  mai apropiata produsului pe care vreti sa-l anuntati.

2. Titlul anuntului

Introduceti titlul anuntului si pretul care este in Euro.

 

3. Poze de calitate

Ca anuntul sa fie cat mai vizibil va sfatuim sa adaugati cateva poze cat mai recente ale produsului (pozele trebuie sa fie format JPEG) si titlul sa fie fara caractere speciale: virgule, puncte, liniuta si numere de telefon.

4. Detalii oferta: descriere, dotari, oportunitati de schimb

Pentru ca anuntul sa fie cat mai complex, trebuie sa completati datele cerute, campurile marcate cu * sunt obligatorii.

5. Date personale si verificare impotriva spamului

Trebuie sa introduceti o adresa de mail valabila si parola. La logarea in contul dumneavoastra vi se va cere adresa de mail si parola pe care ati folosit-o la introducerea anuntul si crearea contul. 

 

6. Tip adaugare anunt

Exista doua tipuri de adaugare: gratuite si cu plata. In cazul anunturilor cu plata exista mai multe variante de pret si perioade diferite. 

Daca decideti sa adaugati unul sau mai multe anunturi gratuite, puteti oricand sa va Logati si sa le Promovati din contul dumneavoastra.

Gratuit - valabilitate 60 de zile

 

Cu plata: card sau sms - Ofertele zilei, Prima pagina si Promovare in categorie

 

7. Confirmarea adaugare oferta

Dupa ce ati completat toate datele, introduceti codul care vi se cere in partea de jos a pagini dupa care dati click pe ´´Adauga Oferta Mea´´.

Daca ati optat pentru un anunt cu plata, dupa apasarea butonului ´´Adauga Oferta Mea´´, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde va trebui sa va introduceti datele necesare pentru efectuarea platii. Daca plata este efectuata cu succes, anuntul se activeaza in mod automat si nu mai este necesar sa activati contul apasand linkul de confirmare din email. 

In cazul in care ati optat pentru un anunt Gratuit, trebuie sa urmati pasii de la puntul 8. Confirmare inregistrare.

8. Confirmare inregistrare

In cateva minute veti primi un mesaj la adresa dumneavoastra de e-mail, cu un link de confirmare si tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe acel link, iar contul dumneavoastra se va crea automat. Emailul arata in felul urmator:

Daca doriti sa adaugati alte anunturi tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe MundoMarket.ro, sa dati click pe butonul ´´Logare in Cont´´ si sa urmati pasi de mai sus.

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si parola, dupa care click pe ´´Logare´´, iar pentru a Edita, Suspenda, Promova si a vedea toate anunturile trebuie sa dati click pe Contul Meu, automat vor aparea toate anunturile dumneavoastra.

 

Daca ati uitat parola click pe ´´Logare in Cont´´ introduceti mail-ul si click pe ´´Recuperare Parola´´.

Ve-ti primi un mail cu linkul pentru resetarea parolei, tot ce trebuie sa faceti este sa da-ti click pe acel link dupa care sa alegeti noua parola si sa da-ti click pe Resetare.

 

Speram ca v-au fost de ajutor sfaturile noastre si va dorim   ´´Succes´´

 

Pentru orice nelamurire, nu ezitati se ne scrieti  la adresa noastra de contact: contact@mundomarket.ro

 

Bine de stiut

Daca ati ales sa promovati unul sau mai multe anunturi atunci trebuie sa stiti ca:

 Dupa expirarea perioadei de promovare, indiferent care, anuntul va ramane activ pe site inca 60 de zile ca anunt normal, dar va avea parte automat de o actualizare si va reveni primul din lista in categoria sa.

Deci ve-ti avea parte de o dubla promovare la pretul de una.

 

Va multumim

Echipa MundoMarket.ro